måndag 2 februari 2009

Bokstäver och Annat


Bara lite enkelt pyssel, så här en måndagsförmiddag.
Hjärtat gjorde jag faktiskt framför tv:n i går kväll. 
Mutade "lilleman"att jag ville ha hjälp att bära ner min gamla dörr, som vi bar upp innan jul.Tyckte att den gjorde sig bättre i matsalen. Dörren såg så tom ut att jag gjorde ett litet hjärta att dekorera med. Nu är det mycket saker i matsalen, så det blir nog inga mer pyssel i detta
 rum!!!!!!!!!

Lite bokstäver är ju aldrig fel. Ritade ut på frigolit(jösses vad det skräpade)Skar sedan med en kniv och sprayade med svart och zink färg. Det fick bli som det blev, det var ju ett försök att använda frigolit.Kul att pröva iallafall.
Hittade lite smått och gott i gömmorna här hemma som man kanske ska måla så småningom,bla ett par små jalusier och en skärmdelare som jag haft utomhus. Såg att katten hade vässat sina klor på den, men det går väl slipa bort. Det finns en hel del när man kikar runt i alla förråd. 

Det värsta(eller bästa) är ju att man måste ändra om här hemma när man får sina ryck.(tur att man kan fjäska för "lilleman") Fick ju flytta runt min stege som jag gjorde häromdagen, för att få plats med dörren(tänk vilka problem man har!!!!!!!!!!!!!)

Må Gott/Ann-Louise

2 kommentarer:

Bittan sa...

Oj va du har grejat fint !!!
Här händer det inte så mycket på den fronten nu när T är på jobbet. Jag har 1000 ideer till honom...vad gör han då tror du ? Bokar en resa till sej o 3 av samma udda kön till Prag för att kolla på speedway!!! När man kan fixa pyssel åt hustrun !!!! Är du sugen på en fruktsallad i veckan ? Nu är det slut på fikat !!! ha de gott kramar

Efter behag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Sessan

Sessan
Våran pussgurka