lördag 15 augusti 2009

En liten tripp........

Till det trevliga landet Danmark, nämligen Köpenhamn åkte vi på en sista semester tripp, innan jobbet på måndag. Satte oss på X2000 från Jönköping till Köpenhamn i 1:a klass, kl 8.00 på fredags morgonen 3.5 timme senare var vi framme. Underbart att bara sätta sej och koppla av, mannen hade beställt frukost åt oss på tåget så det var bara att tugga och svälja.
Vilka mysiga hus vi såg på våran vandring genom stan. Vi gick väldigt mycke och strosade  runt.(det fanns vätskekontroller överallt, vilken tur man kan ha) det var väl det vi gjorde  drack, åt, toa, drack , åt, toa, drack, åt, toa..........................osv.
En liten tur på Tivoli han vi med. Många trevliga restauranger, cafe, pubar och trevlig miljö.
Va?????var inte vi i Danmark, jo men det fanns många olika byggnader från världens alla hörn på Tivoli.
Kunde köpt hur mycket blommor som helst, och billigt var det också. Kunde inte motstå denna bukett med 20 långa vita rosor.(orkideer för 20 danska kronor, det var svårt att inte kunna ta med dom hem)
Här sitter han.....mannen och mår som en prins med en öl framför sej på Ströget.

Ett litet paraply kan alltid vara bra att ha, för på förmiddagen regnade det småspik. Detta paraply införskaffades kvällen innan, det gäller att vara förutseende.(sen var det ju så gulligt också)


Må gott

2 kommentarer:

Bittan sa...

de ser ut att ha varit en mysig tripp :-)

Själva var vi på en dagstripp till Storegården Countryliving idag. Väl värt ett besök.
Ha en skön "sistasemesterkväll"

Kram Bittan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Ann-Louise, kul att du är med på utlottningen. Så fina bilder du visar, och så bra avstånd ni hade till Köpenhamn! Vi gillar också att åka till Danmark. Och så många rosor man kånkat hem, bara för att det är så himla billigt.
Kramar AnnaMaria

Sessan

Sessan
Våran pussgurka