måndag 16 november 2009

Sänggavel eller buskstöd??????

ja det är frågan. När jag såg den här enorma sänggavel tänkte jag , dekoration i trädgården ?nä  inte just nu. Nu får den pryda den vita väggen i tv-rummet.  Den är inköpt på Ikea, till väldigt rabatterat pris den skulle utgå ur sortimentet. Finns nog hur många ställen som helst man kan ha den på, om man har lite fantasi.
Hittade stora muggar, som blev förvandlade till ljusstakar. Hällde socker i dom för att ljusen skulle stå stadigt (muggarna kostade bara 15 kr st.)

Orsaken till att jag var på Ikea var dessa hyllor som jag köpte, och Mr H har satt upp dem. Sen kom det roliga .......? att flytta omkring saker, för att se vad som passar. Egentligen skulle jag ha 3 hyllor efter varandra men det gick ju inte, nu när jag köpte den gigantiska sänggaveln ( 1.90 cm hög) Det fick inte plats mer hyllor... så kan det gå.

3 kommentarer:

Malin sa...

Skitsnygg sänggavel!! Gillade hyllorna med! =)
Du har bra smak! Men det är synd att ha den i trädgården! Jag hade lätt haft den som sänggavel!! =)
Kram på dig

Bittan sa...

Hej !

Ikea !!!! Hihi.
ett tips förresten tänd inte ljusen i socker det är lättantändligt byt till salt om du ska elda.

Ps Nu är maten beställd o vägbeskrivning fixad till 2 mysbutiker.

Kram B

Cathrin sa...

Hej! Oj vad fin den sänggavlen var. Ja bara fantasin sätter stopp. Tur för dina grabbar att jag är för gamal, ha,ha, man skulle vara så där 20 25, kul att få se dem. Ja då vet man ju vem som kommer ha snyggaste granen till jul, jag vill oxå. Kul att ses en snabbis idag. Kram cathrin

Sessan

Sessan
Våran pussgurka