torsdag 29 januari 2009

En vanlig dagEn vanlig torsdag, när jag är ledig från mitt jobb, vad har jag gjort idag då?
Började med att åka till affären, för att storhandla. Kan tro
 att alla barnen bor hemma, när man såg alla kassar med mat.
 Det är
 ju bra att ha lite käk ifall man

 blir många till bordet.(ibland är vi två och ibland åtta)Handlade ett citrus träd som hade små mini apelsiner hängande i grenarna, kunde inte motstå detta utan det åkte med av bara farten.
 Fortsatte dagen med en promenad uti skogen med "gullerumpan"(kärt barn har många namn), sen var det dax för middag, kålpudding med potatis, lingonsylt och gräddsås riktig husmanskost(mums).

Jag har för vana att sitta vid tv:n och äta, och vad tror ni hände? jo jag somnade i tvfåtöljen. Jag brukar ta mej en liten lur på eftermiddagen(är det en pensionärsvarning?) 

Efter denna lilla sovstund fick jag ny ener
gi, satte igång med brödbak, dinkelbröd med solrosfrö, receptet är från Bagarstugan (se länk till höger)Eftersom jag redan hade stökat ner i köket, fortsatte jag med semlebullar.

  Tog en liten promenad nu ikväll, till biblioteket för att låna nya ljudböcker. Mr H och jag lyssnar väldigt mycket på ljudböcker. Fick en ny Ipod av mannen i julas(fast vi inte byter julklappar!!!!!) 
Beställde ordspråk hos Panduro här om dagen, så nu finns de överallt här hemma, man kan flytta omkring dom som man vill. 
Den lilla söta stjärnan som finns på bilden har jag köpt hos vännen B (titta in hos henne hon har bitsblog, länken till höger) 

Godiset som finns under glaslocket är skådegodis, till ett av mina barns förtret. Enkelt att göra, bara lite godis, glasyr och silverkulor. Nu är det dax för lite kvällste och tv.

Må gott/Ann-Louise
PS. tack för alla trevliga kommentarer.DS

2 kommentarer:

Bittan sa...

Man tackar för reklamen :-) Håller som bäst på att stöka om i butiksbloggen. Ska få in bilder på båda sidor och inser att det tar en stund !!! Har fått tag på 2 mysiga leverantörer så nu får du snart pallra dej hit så jag kan visa.

Vi hörs kram Bittan

Sweetie sa...

Det brödet såg mumsigt ut!
Sköt om er i Jönnet och sakna mig inte för mö.. ;)

Hälsa alla!

KRamiz

Sessan

Sessan
Våran pussgurka