söndag 14 december 2008

Svart som synden

När jag är ute och bloggar, så blir det mycket vita inredningssidor,kanske för att jag inte har så mycket vitt själv. Tycker ändå att det ger mej mycket inspiration. Har börjat byta till lite mer vitt, fast jag gillar färg, nästan alla kulörer i rätt miljö, så kan det bli riktigt bra. Visar lite av mitt svarta hem, tycker att svart är en bra bas till nästan alla färger.(vitt och svart är inte dumt alls) 
 Vårat kök har mörka  ekluckor, köksinredningen gjorde min man för ca 22 år sedan. De första åren var köket grått, men sen några år tillbaka efter mycket slipande och betsande så går köket i mörkbrun ek. 
Även sovrummet går för tillfället i lite svart, just nu skinnöverkast men jag har andra färger också , byter lite efter årstid.

Tv-rummet har också svart i sig. skinnsoffor och skinnbord( skinnpuff) samt kohudar som jag gillar skarpt. 

Fåtöljerna vid baren är också i...............svart.  Det blev en väldigt svart sida.

Vi ska tapetsera om i trappuppgången samt hallen, vilken färg tror ni vi valde??????????
svart vitt och grått blev det(om vi inte ändrar oss innan).  Så kan det gå/  Ann-Louise

3 kommentarer:

Bittan sa...

Tror inte att det var fel på maten även om en till mådde riktigt dåligt när hon kom hem.Mycket starka värktabletter i kroppen som inte går ur på ngr timmar.Drack några glas vin som antagligen inte var bra. Varit en riktigt obehaglig helg.
Ha de gott kram B

Sweetie sa...

Så mysigt du har det!! Men det kunde jag nästan listat ut innan! ;)

Mittljuvaskafferi sa...

Hejsan! Oo;-) tack,jag tassar till baka till dig, vilken underbar spis hörna du har, den blev jag förtjust i, har ingen kamin själv men det står högst upp på önskelistan.
God & Jul
kram Birgitta

Sessan

Sessan
Våran pussgurka