måndag 12 september 2011

Skördefest

Familjen samlad med sina respektive alla åtta...Store grabben ringde häromdagen och hade en önskning, nästa gång du ska bjuda oss på mat så vill jag ha nykokta rödbetor med smör och flingsalt!!!!!!Jaha..då får det väl bli så.
Mannen och jag fick åka till stadens torg för att inhandla en massa grönsaker, rödbetor, morötter, bönor, blomkål, majskolvar, sparris, vikål och tomater i olika färger.
Gjorde en stor sats med biffar som innehöll kantareller och kål....mmmm gissa om det var gott. Till detta hade vi nybakta speltfrallor och hemgjord saft. Efterrätten bestod av bananpaj och glass.
Här är två glada solstrålar...storgrabben med flickvän.

3 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Oj det där såg riktigt gott ut, och vackert för ögonen också. Väl så viktigt! Snygg son du har, äpplet faller inte långt från trädet ;). Härligt det låter med Spanien.
Kram Pia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det där såg ju jättetrevligt och gott ut!
Det är svårt att hitta bra ramar, har man väl hittat några, så tar de snart slut. Jag kan tyvärr inte säga någon speciell, för jag letar själv hela tiden. :)
Kram
Marie

Carina sa...

Visst blir man sugen på alla möjliga grönsaker och rotfrukter på höstkanten. Att gå på torget i jönköping en lördag med alla höstfärger i form av grönsaker och blommor är en fröjd för ögat. Ha en fortsatt härlig helg :)

Sessan

Sessan
Våran pussgurka