måndag 26 september 2011

Höst hos mej

Har väl egentligen inte börjat göra något fint i trädgården inför höst/vinter, men lite planteringar av höstblommor har jag gjort. Stolen får ju alltid en ny skepnad inför säsongerna. Här med kål och ljung lite mossa och betongsaker
Igår eftermiddag blev det svampplockning, vi har ännu inte rensat allt det blev för mycket svamp ca 25-30 liter.....puh
Trädgårdens sista ros fick komma in och sprida lite fägring.
Lite höst innomhus har börjat ta form..tända ljus och fårskinn/renskinn
Höstblommor inne...jag tycker det är så roligt att göra planteringar skulle kunna ha hur många som helst ...men det fungerar inte ...ska ju hinna sköta dom också.
Lite nytt i lådorna...vit ljung och murgröna.
På trappen står en zinkbalja(den som jag hittade i skogen när vi var ute och plockade svamp för en månad sen samt en kokshink, varför slänger folk sådant i skogen när sortergården ligger 1km bort?)
Nu börjar vårat badrum ta form , här är en liten del av materialvalet, vitt och brunt blir det.
Köpte en snygg entrèmatta när jag var på Ge-Kås förra veckan som kommer att ligga i den nya entrèn . Mattan går i koppartoner så den blir snygg till klinkern o det vita ekgolvet.
Sist den lilla tapeten som klär väggen, det var inte lätt att välja tapet det finns hur mycket snyggt som helst. Nu ska alla hantverkare göra sitt....får se när jag kan visa hur allt blev(vill inte sova på en madrass på golvet längre...vill ha min sängkammare tillbaks...men är glad att vi har ett badrum till...så jag får stå ut)
Lite av mitt pyssel....armband i svart
och ett i rött.

1 kommentar:

Elzie sa...

Vad mycket fint du gjort. Gillar dina planteringar väldigt mycket. För att inte tala om dina armband!!

Såg att du hade hittat vintage kläder på GeKås. Var hittade du dom? Jag var och tittade runt men hittade ingenting. Hade väl inte "ögonen" med mig, haha.

Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Sessan

Sessan
Våran pussgurka