fredag 3 juli 2009

Äntligen fredagNu är det bara en vecka kvar till semestern, plus denna helg som jag jobbar. Men i dag är jag ledig. Började dagen med att städa för att ha eftermiddagen ledig, ska gå på poolparty till vännen B som har bitsblogg(se i blogglistan till höger).

Annars är det nedräkning till semestern som gäller. Vi ska ut med båten, tänkte ta Göta kanal (igen) ner till Öland. Det blir att hälsa på släkten, min far är från Öland. Han har hus på ön,så det blir att ta med cyklarna för att komma fram på landbacken. 

Någonting som vi alltid gör när vi är på Öland är att  äta kroppkakor med skirat smör, ovispad grädde och lingon. Vi får se till att åka till mellanpojkens svärmor, hon och sambon är krögare i Löttorp för att äta dessa delikatesser. 

Nu är det dax för planering av middag, vi hörs efter helgen.

1 kommentar:

Mittljuvaskafferi sa...

Gud så gott! jag gillar kropp kakor också,äter alltid det när vi är på Öland, och sen är det alltid ett måste!!! PARADISVERKSTAN. vi hinner nog inte dit nu på semestern. Men vi ska nog ta en tur dit en helg i höst. hoppas ni får bra väder, jag går och oroar mig för att sätta mig på ett flygplan, nu när de störtar till höger o vänster=0)Det skulle vara roligt att åka på Göta kanal, vi snackat om det många gånger.
Ha en trevlig resa!/ Birgitta

Sessan

Sessan
Våran pussgurka