fredag 28 augusti 2015

Vi gräver,påtar och pysslar.


 Så härligt med altan, modell större. Här kan vi vara många samtidigt. Taket ska vi byta ut nästa år. Finns fler sittplatser som inte syns på bilden. Ska flytta bort lite saker när växthuset är färdigt.
 Här ska det bli ett växthus med odlingsbäddar. Jag har köpt ett gäng växter som väntar att få grävas ner  både i växthuset och utanför. Vinrankor, blåbär,fjärilsbuskar, höstanemoner, höstaster, rosenstav,sköldpaddsblomma, veronica, liljor och päronträd. Fick fyra hallonbuskar med svarta bär som ska bli spännande att smaka på.
 Två stolar som fått silverfärg och nytt tyg. Har två stolar till som väntar på att få en make over.
Massor med pelargonier som har växt så det knakar, kanske för att de vattnas med bäckvatten. Nästa projekt är våran gästtoalett, Mr H har börjat så smått med att måla taket. Tapeter och klinker är inköpta. Hösten kommer nog att bli fullbokad med inredning och make over. Snart krama kudden för jag ska jobba hela helgen, går av kl 9 måndag morgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjenare....vad ni är flitiga! Blir ju kanonbra. Växthus lyxmodell ser jag! Hoppas att vi syns o hörs snart. Ha det så gott ni båda. Kram Gilla.

Sessan

Sessan
Våran pussgurka