söndag 30 september 2012

Lite engelskt och nytt husdjur


 Hej alla, här har det varit en bra söndag. Började med goda nybakta frallor från Rosetten, sen en skogspromenad med lite svampplockning. Min lilla bil fick gå i ide över vintern så den kördes iväg till sitt vintergarage.
 Köpte lite tyg i går, kunde inte låta bli detta snygga engelska tyg. Det blev kuddar och en liten gardinkappa. Köpte även ett brunt moccatyg som ska bli två kuddar till sovrummet. Egentligen var det herrn i huset som ska sy nya båtdynor av det, men det räcker till mej också.

 Här är han.......fladdermusen. Vi undrade var det var som väste när vi kom hem från promenaden. Mr H trodde att elementet hade gått sönder, men det var en liten fladdermus som lät och var livrädd. Skrållan tyckte det var jättekul med en ny kompis, vi var inte lika entusiastiska. Problemet var hur vi skulle få ut detta väsande lilla djur. Med hjälp av en bunke och en tidning så fick vi ut han/hon. När han/hon flög iväg så kom kompisarna och mötte upp. Antagligen hade den kommit in genom frisklufts ventilen över elementet. Nu så är ventilen bara öppen någon centimeter, för vi behöver inga mer husdjur.
 Ann-Louise
Inga kommentarer:

Sessan

Sessan
Våran pussgurka