måndag 17 oktober 2011

Semester,sol,medelhav,berg,öl,bilkörning..............

Jaha, då var vi nere i Fuengirola, precis vid stranden låg vårat lägenhetshotell.
25-30° varmt i luften i mitten av oktober, det är inget man kan klaga över.
Eftersom vi hade hyrbil så tog vi oss till fantastiska ställen, på solkusten . Här är vi i Mijas som är en av de mest genuina andalusiska byarna.
Tvära kast...nu är vi vid Gebraltarklippan som var en häftig sak rakt upp från ingenstans. Tog oss in i denna lilla stat... som var en sevärdighet .
Vackra vyer ....att åka kustvägen var helt fantastiskt vacker......medelhav och berg.
Simma i detta härliga vatten???vem vill inte det?????
Här är en av takvåningarna som vi snöade in på....140kvm balkong och terrass!!!!!!!!
85kvm inne. Ser ni den lilla trappan upp till taket, 80kvm terrass, balkongen under på 60kvm, det kan jag leva med!!!!!!!!kan till och med se alla palmer och växter som hänger ner på väggen.
Här står Håkan och kikar på en lägenhet i en nybyggd Andalusisk by nära Marbella. Vi stegade in hos mäklaren i Fuengirola (fastighetsbyrån) i torsdags, fredagen var vi ute hela dagen med mäklaren som visade oss runt. Mycket trevlig kille från Sverige som jobbade där nere och bodde där. Ensamma hade vi inte fått se allt som var värt att se och vi lärde oss mycket om hur det är att köpa fastighet i Spanien.
Bara lite utsikt från takvåningen i Benalmadena närmare bestämt i Torrequebrada
Nybyggd Andalusiskby.
Vi tar utsikten igen... (från bakgården)fick inte med dom bästa bilderna från terrassen, nämligen utsikten över medelhavet.Var på ett verkligt häftigt ställe i Benalmadena, nämligen Puerto marina. Konstgjorda öar med broar emellan och båtar runt om....blev ingen lägenhet där dom började på 7mille, men vackert var det och en massa shoppingtillfälle om man så ville. Cafeer och restauranger överallt, va sägs om denna trevliga kaffestund?

Nånting som är säker...vi kommer att åka tillbaks...får se om det slutar med en lägenhet där nere...men allt tar tid så vi får börja här hemma....nu ska vi kontakta mäklare.

1 kommentar:

Bittan sa...

Härligt !!!!!!!
Vi hörs i v (är ledig to o fr fm)
så jag får veta aaaaaaaaallt :-)

Kram kram

Sessan

Sessan
Våran pussgurka