lördag 2 april 2011

Hälsa våren i pastell......

Nu var det ett tag sedan jag gjorde några inlägg...ibland gör man något annat, ibland vill man inte och ibland räcker inte tiden till. Jag har iallafall varit runt och tittat i bloggvärlden.
Idag fick jag lite energi...har varit allt för trött att göra något kul pyssel.
Köpte lite blommor igår som satte igång fantasin. Det blev påskkrans och lite dekoration i pastell samt strutar i olika utförande .
Var på promenad med hunden och då fick påskriset följa med hem.
Att jag fick lite energi kanske beror på att vi ska ha kalas här i morgon, herrn i huset fyller år. Var ju tvungen att fixa till hemmet så det ser någolunda ut.
Presenten till honom ser ni på bilden, en resa till Spanien i höst. Hyrbil och lägenhet 50m från havet. Vi ska utforska Andalusien, äta och dricka gott...kanke hittar vi vårat drömställe.....
Fixade till dukningen med lite färska blommor och pynt.
Imorgon blir det våffelfrossa!!!!!!!!! här ska det ätas våfflor både på längden och tvären. Nutella, bananer och grädde är givet hos oss,prova om ni inte har smakat den kombon (mums) sen blir det sylt och färska bär, ska också prova chokladgrädde och jordgubbsgrädde som Arla har.
Lite nya blommor har fått plats i fönstret.
Tulpaner är ju en favorit, här som lökar i kruka,hoppas de står sej lite längre än vanliga buketter.

Avslutar med denna bild,ser ni skuggan på fönsterbrädet?Det är solen..........

1 kommentar:

Skogslyckan sa...

Hej Ann-Louise! Två saker glädjer mig mycket. Dels att jag fått besked att du följer med på bloggträffen jag ordnar HURRA! Men också att jag hittat din blogg. Man tar sig alldeles för sällan tiden att hitta nya bloggar... Ser verkligen fram emot att träffa dig och de andra! Hoppas ni kan ordna så ni kan vara kvar på hela middagen på kvällen.
Ha en fin torsdag!
Kram Pia i Ateljé Skogslyckan

Sessan

Sessan
Våran pussgurka