onsdag 1 december 2010

En kall dag

Kanske får jag bjuda på nybakta mandelbiscotti doppade i jordgubbschoklad? Goda till en kopp kaffe. Kul att baka skorpor, man kan peta i lite av varje i dom.
Har just varit ute på en promenad i det kalla men soliga vädret, skönt och härligt bara man har kläder som värmer......långkalsong och termobyxor.
Det är en härlig tid framöver....kul att pynta och kul att tillverka saker för julen och framför allt att ge bort . Gjorde vännen Bs fikoninläggning med hallonbalsamico hur god var inte den då?? En bra present att ge bort med en bit ost.
Här är det en suddig bild tagen från köksfönstret, men här sitter lilla fågeln och äter ur min fröstrut...trevligt.
Ja just det, tiden går fort när man har roligt, även annars också...det är så mycket man vill göra. På söndag blir det julbord med barnen och respektive, Tabergstoppens julbord ska vi smaka på hoppas att det ska vara gott, utsikt får vi det vet jag.
Alla har väl känt på kylan, här eldar vi i järnspisen för att hålla värmen.

2 kommentarer:

Bittan sa...

Mmmmm de såg smarriga ut.
Själv gör jag INGENTING förutom kör med alla andra.Har fått så förbaskat ont att jag inte kan röra mig alls. Vi var ju i Tranås i måndags minus 10 gr ,öppen jacka och isbandage och sen direkt på tjejträff i Habo. Ingen bra kombination alls. Men jag ska tillb och ta bort stygnen imorgon så då får jag höra .
Ha de gott så kanske vi kan ses nästa v.
Kram B

Änglarnas hus sa...

Hejsan!

Såå roligt att hitta in till en ny logg..och en likasinnad ;)..

Älskar också att pyssla och fixa!!

Ha det så mysigt på julbordet!!

Kramis Sanne

Sessan

Sessan
Våran pussgurka